İnstagram Hikayelerini Kullanmanın Faydaları

İnstagram Hikayelerini Kullanmanın Faydaları

İnstagram Hikayelerini Kullanmanın Faydaları

İnstagram hikayelerini kullanmanın faydaları ile instagram profillerinizi daha etkili kullanabileceksiniz. İnstagram’da kişisel veya işletmeniz için bir ve ya birden fazla sayfanız var ve hikayeleri leyinize nasıl kullanacağınızı bilmek ister misiniz? Burada size bilmeniz gereken her şeyi tane tane anlatacağız.


Çok Amaçlı Ve Eğlenceli Olmalısınız

Hikayeler özellikle istemediğiniz veya İnstagram'ınızda kalıcı olarak yayınlayamayacağınız şeyleri yayınlamak için kullanılır. Zaman kısıtlamaları, onları biraz daha riskli olmak ve görüntü şablonuyla eğlenmek için ideal bir hale getiriyor.


Örnek olarak İnstagram'ınızda kendinizi şehrinizdeki parkların fotoğraflarını yayınlamaya adarsanız, hikayelerde parka ya da yakındaki birçok yerlere giden yolu yayınlayabilirseniz, bu şekilde sapmadan yayına çeşitlilik katmış olursunuz.


Düzenlemeler Yapmalısınız

İnstagram hikayeleri değişik şekilde düzenlenebilir. Müzik, emoji, gif, soru, anket ve hareketli arka planlar ekleyebilirsiniz. Hikayelerinizi düzenlemek onları sadece daha etkili hale getirmekle kalmaz, buna ek olarak onları gördüklerinde daha fazla ilgi gösterecek takipçileriniz için daha çekici hale getirir.


Hashtag'leri Ve Bahsetmeleri Kullanmalısınız

Hashtag'ler, herhangi bir İnstagram gönderisinin önemli bir unsurudur ve hikayelerde kullanılabilir. Bunları kişisel hesabınızda kullanarak ve iş birliği yapmış veya hesabınız için önemli olan diğer kullanıcılardan bahsederek yani etiketleyerek İnstagram'da daha çok sayıda kişiye ulaşabilir ve daha fazla takipçi edinebilirsiniz.


Fazla Uzatmayın

İnstagram hikayeleri birbiri ardına gerçekleşir ve bunu çok hızlı bir şekilde yaparlar. Sizi takip edenler, dikkatlerini hızlı bir şekilde görebilecekleri ve yorumlayabilecekleri gönderilere odaklayacaktır. Çok uzun metinler yazmamaya dikkat edin veya aynı konu üzerine 10 farklı hikaye yayınlamayın çünkü takipçilerinizin ilgisini kaybetmesi ve tamamen görmemesi çok normal olabilir.


Kişiliğe Ve Mevcudiyete Sahip Olun

Hikayeler kullanıcıların ilgisini çekmeli ve bir tepki uyandıracak kadar çok olmalıdır. Benzer şekilde, büyümek ve popüler olmak isteyen bir İnstagram hesabı da uzun süre paylaşım yapmayı bırakamaz. Sizi takip edenlere hesabın aktif, çalışıyor ve gelecek planları olduğunu bildirmek ve geleceğe yönelik herşeyi anlatmak için hikayeleri kullanın. Hikayelerdeki izlenmenizi ve profilinizi yükseltmek için gerçek takipçilerden oluşan hikaye izleme servisi almanızı öneririz. sosyal medya paneli kullanarak en etkili şekilde kullanıcı kazanabilirsiniz.


Hikayelerin İnstagram'ın en önemli bir parçalarından biri olduğunu unutmayın, ancak aynı zamanda basittir. Bir hikaye, bir gönderi ile aynı düzeyde bilgiyi içeremez, bu sebeple, en önemli şey onları olabildiğince kullanıcılara çekici kılmaktır.


İnstagram, kullanıcılarının kendilerini ifade edebilecekleri bir kanal oluşturmalarına olanak tanıyan bir platformdur. Hikayeler bu kanalın yalnızca tek bir parçasıdır ve sayfanızın başarılı olması için tüm kanalınıza zaman ve emek ayırmanız gereklidir.  Ek olarak; Smm Panel hizmetleri ile sayfalarınızı çok daha kolay ve hızlı bir şekilde, organik olarak büyütebileceğinizi unutmayın.