İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır ?

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

 Son dönemin en popüler uygulaması olan İnstagram haklarını korumak ve telif hakkı için bazı hesaplara mavi tik verir. Peki, bu mavi tik nedir ve nasıl alınır? İşte merak edilen detaylar...

Kimler Mavi Tik Alabilir?

 Mavi tik aslında bir hesap onaylama işlemidir. Eskiden hiçbir işlem yapmadan instagramın hesabınızı incelemesi üzerine mavi tik alabiliyordunuz. Ama artık öyle değil. Peki, mavi tik nasıl alınır? İnstagram hangi hesaplara mavi tik veriyor?

 İnstagram tanınan hesaplara mavi tik verir. Mavi tik almak istiyorsanız ayarlar kısmından hesabı doğrula butonuna tıklamalısınız. Daha sonra isminizi yazarak kimlik belgenizi ekleyerek hesabınızın onaylanması sonucunda mavi tik alabilirsiniz.

Mavi Tik Alma Şartları

 İnstagramda ünlü olmak herkesin hayali. Son dönemde instagrammer dediğimiz bir meslek türemiş durumda. İnstagramda ünlü her hesabın mavi tiki var. Mavi tik onların gerçek hesap olduğunu gösteriyor. Mavi tik almanın birinci kuralı tabii ki tanınmış olmak olup kısacası fazla sayıda takipçi sahbi olmak gerekir. Ayrıca hesap özgün olmalı. Yani instagrama göre özgün olmak gerçek bir kişiye ait olması demektir. İnstagram fake hesapları hiç sevmez.

Takipçi Sayısı Nasıl Arttırılır? 

 Takipçi sayınız tüm uğraşlarınıza rağmen bir türlü artmıyorsa bunun kolay bir yolu var. Sosyal medya paneli sayesinde takipçi sayınızı arttırabilir ve mavi tik alabilirsiniz. Peki, sosyal medya paneli nedir? Smm paneli sosyal medya pazarlama hizmetlerine ulaşabileceğiniz bir kuruluştur. Smm paneli size gerek instagram gerekse tiktok da takipçi ve beğeni hizmeti sağlar. YouTube da ise görüntülenme hizmeti sağlar. 

 Sosyal medya panellerinin fiyatları ne kadardır? Sosyal medya paneli hizmetini uygun fiyata sağlayan web siteleri mevcut. En merak edilen konulardan biri de en ucuz smm paneli nedir sorusunun yanıtı. Smm panelleri uygun fiyatla hizmet sunar. Özellikle satış yapan sayfalar için smm paneli oldukça mantıklıdır. Çünkü takipçisi olmayan sayfalar satış yapamazlar. 

 Smm paneli sayesinde organik takipçi de kazanabilirsiniz. Beğeni sayınızı arttırabilirsiniz. Takipçinizi artırmak istiyorsanız tanınmış hesap olma hedefiniz varsa smm paneli bunu sizin için uygun fiyata yapar. Uygun fiyata takipçi ve beğeni hizmeti sunar.