Reels Servisleri Nasıl Kullanılır ?

Reels Servisleri Nasıl Kullanılır ?

Reels Servisleri Nasıl Kullanılır ?

Kullanıcılarının karşısına yenilikler ile gelmeye devam eden İnstagram, Reels özelliğini kullanıcılarına açtı. İnstagram kullanıcılarını çok heyecanlandıran Reels özelliği kullanıcıların ses veya müzik içeren kısa videolar paylaşmasına izin verecek. Reels özelliği ile daha güzel zaman geçirme imkanı sunan İnstagram, 15 saniyelik videolar çekilmesine imkan tanımaktadır. İnstagram, Reels ile insanlara sevdikleri şeylerin daha iyisini keşfetme imkanı tanıyor. İçerik üreticisi olmak isteyen kullanıcılara kaliteli bir platform sunmayı amaçlıyor. 

Reels, İnstagram kamerasında yer almaktadır. Çeşitli yaratıcı düzenleme araçlarını beraberinde sunuyor. Ses aracı ile İnstagram müzik kütüphanesinden seçim yapılabilir ya da insanlar kendi orijinal seslerini kullanabilir. Orijinal ses kullanan hesaplarda başka kullanıcılar da bu sesi kendi Reels videolarında kullanabilir. 

AR efektlerinde içerik üreticilerinin hazırladığı çeşitli efektler bulunuyor. Zamanlayıcı ve geri sayım ile eller serbest olarak video çekilebilir. Hizalamayla birleştirilecek iki klip arasında pürüzsüz bir geçiş sağlanır. Hız ile video ve seslerin istenen bölümleri hızlandırılabilir veya yavaşlatılabilir. Reels videoları ya ayrı klipler halinde çekilip birleştirilir ya da tek seferde çekilip yüklenebilir.

Smm Panel Nedir?

Türkiye’de smm paneli kullanılan zamanla gelişen web tabanlı yazılım türüdür. İnstagram gibi büyük sosyal medya ağlarını içerisinde barındırır. Hesabınızın şifresini girmenize gerek yoktur. Panel'e kayıt olup, bakiye yüklerseniz hemen siparişinizi oluşturursunuz. Siparişlerinizi takip edebilir, siparişlerinizi zamanlayabilirsiniz ve otomatik paketler oluşturabilirsiniz. Gerektiğinde yönetim ile destek talebi oluşturabilirsiniz.

Takipçi Satın Almak İle Panel arasındaki Farklar Nelerdir?

Bu soru net bir şekilde cevaplanabilir çünkü Türkiye'nin en ucuz smm paneli sizlere avantajlar ve imkanlar tanır. Smm Panel’e kayıt olup hemen bakiye yüklerseniz siparişiniz otomatik olarak yüklenir. İstediğiniz takipçi al paketlerini satın alabilirsiniz, beklemeye gerek kalmadan ödeme tamamlandıktan sonra takipçileriniz yüklenir. 

En çok talep edilen ucuz takipçi satın al paketi 2-3 dakika içerisinde yüklenir. Fakat bayan takipçi satın al paketi 2-3 saat içerisinde yüklenir. Aklınıza takılan soru olduğunda siparişinizi hemen öğrenebilirsiniz. İptal etmek istediğinizde siparişinizin bakiyesi hemen iade edilir ve tekrar farklı sipariş oluşturabilirsiniz. Sizlere en ucuz sosyal medya paneli olarak hizmet vermekteyiz.